Logg inn

Her finner du våre åpningstider i 2024


Kundeservice og lager er tilgjengelige alle hverdager mellom kl. 8.15 og 16.00

Hos Ravstedhus har vi dedikerte gullsmeder i vår kundeservice, som sitter klar til å hjelpe deg med alle dine spørsmål og behov. Våre gullsmeder har en dyp forståelse og pasjon for bransjen, og de vil med deres ekspertise og erfaring være i stand til å besvare alle dine spørsmål om vores verktøy, smykkedeler og smykkefremstilling.

Vår kundeservice har åpent alle hverdager mellom 8.15 og 16.00, og du kan kontakte oss via telefon og e-post. Vi står klar til å hjelpe deg og sikre, at du finner akkurat det, du leter etter hos Ravstedhus.

Ferie og stengt hos Ravstedhus

Hos Ravstedhus er det stengt en rekke helligdager og feriedager i løpet av året. På kontoret har vi stengt på alle lørdager, søndager og øvrige helligdager. Dessuten er det også stengt fredag etter Kristi Himmelfartsdag, Danmarks Grunnlovsdag og den 23. og 31. december.

Følgende dager er det stengt hos Ravstedhus (unntatt helg):
1/11. nyttårsdag
6/4Skjærtorsdag
7/4Langfredag
1/5Internasjonal kampdag
17/517. mai
5/5Store bededag
10/5Kr. Himmelfartsdag
11/5Stengt
20/52. pinsedag
5/6Danmarks Grundlovsdag
23/12Stengt
25/121. juledag
26/122. juledag
På disse dagene sender vi ikke ut ordrer til Norge. Vi sender pakker mot Norge på tirsdager og fredager.

Levering innen jul og mellom jul og nytår

Skal pakken være fremme innen jul, er siste frist den 17. desember innen kl. 14.00. Vi sender igjen fra tirsdag den 02. januar 2025.

Vi jobber med nedsatt bemanning den 27. december 2024 og kontoret har åpent fra 8.15 - 16.00. Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål til en sak, kan du som alltid ringe eller skrive. Vær oppmerksom på at svartiden kan være litt lengere end normalt.

Sommerferie

Når det kommer til sommerferie, vil vi jobbe med nedsatt bemanning i uge 29, 30 og 31 så du fortsatt vil ha mulighet for å kontakte oss for hjelp eller spørsmål. Vær dog oppmerksom på at svar tiden kan være litt lengere end normalt. Vi sender IKKE varer til Norge i uge 31.

Stengt på grunn av status

Vi har stengt for forsendelse 2 x 2 dager i året for å oppdatere vår lagerstatus. Dette er en nødvendig prosess for å sikre, at vi har styr på vårt varelager og kan levere våre produkter til deg raskt og effektivt. Du kan fortsatt bestille online, men pakning og forsendelse av dine varer vil først være mulig etter endt status. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre og takker deg for din forståelse.